Frank de Boer gebaart als Ivan Perisic ingooit

Frank de Boer met Inter thuis niet langs Bologna

Na drie competitiezeges op rij heeft Internazionale zondag punten verspeeld tegen Bologna. De ploeg van Frank de Boer kwam in eigen huis niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Inter heeft na vier speelrondes een achterstand van vier punten op koploper Juventus en drie punten op nummer twee Napoli.

Door een treffer van Mattia Destro kwam Inter in de 14de minuut op achterstand. Aan de doeltreffende counter ging balverlies van Geoffrey Kondogbia vooraf. De Franse middenvelder werd daarop nog voor rust vervangen door De Boer.

Frank de Boer haalt Geoffrey Kondogbia al voor rust naar de kant

Met een prachtige volley zorgde Ivan Perisic in de 37ste minuut voor de gelijkmaker. Andrea Ranocchia kon Inter in blessuretijd alsnog de winst bezorgen, maar de verdediger kopte tot afgrijzen van De Boer naast.

Eerder op zondag ging Kevin Strootman met AS Roma met 3-1 onderuit bij Torino. Francesco Totti maakte vanaf de strafschopstip het enige doelpunt voor AS Roma. Lazio versloeg Empoli met Stefan de Vrij als enige Nederlander met 2-0.