Dirk Kuijt speelt vandaag met Feyenoord tegen Roda JC
NOS SportAangepast

De sport van zondag bij de NOS

Feyenoord zit in een flow en na zes speelronden is de voetbalclub nog zonder puntenverlies. Er wordt zelfs al gefluisterd over de Coolsingel na de zege op PSV van vorige week. Vandaag stuiten de Rotterdammers in De Kuip op Roda JC.

De aftrap is om 16.45 uur en in NOS Langs De Lijn doen we live verslag van de wedstrijd. Om 12.30 uur wordt de eredivisiedag ingeluid met NEC-Willem II en twee uur later vangen FC Twente-Vitesse en FC Utrecht-Sparta aan.

Samenvattingen van de vier wedstrijden zijn te zien in Studio Sport om 19.00 uur. 's Middags blikt Joep Schreuder vanuit Enschede ook vooruit op FC Twente-Vitesse. Alle wedstrijden zijn ook te volgen via een liveblog op NOS.nl.

Eneco Tour

De laatste etappe van de Eneco Tour staat op het programma. De ontknoping van de rit van Bornem naar Geraardsbergen is live te volgen op NPO 1 en de verwachte finishtijd is rond 16.15 uur.

Tevens is er in de uitzendingen onder meer aandacht voor de marathon van Berlijn, de hockeycompetitie en de Holland Series.

Frank de Boer tijdens het duel tussen Inter en Chievo Verena

Frank de Boer vervolgde zijn trainersloopbaan bij Internazionale in Milaan, dat na vijf speelronden op de vierde plaats staat. Hoe gaat het met hem en hoe zijn de eerste maanden in Milaan bevallen?

Joep Schreuder zocht hem op in de Italiaanse modestad. Een reportage is te zien in de reguliere uitzending.

De uitzendingen van zondag 25 september

Tijd Programma Medium
13.10 uur Studio Sport NPO 1 en NOS.nl
14.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
15.30 uur EK kwalificatie volleybal: Nederland-Turkije (m) NOS.nl
18.10 uur Studio Sport NPO 1 en NOS.nl
19.00 uur Studio Sport Eredivisie NPO 1 en NOS.nl
22.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
22.13 uur Studio Voetbal NPO 1 en NOS.nl

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl