Vincent Janssen schiet vanaf elf meter raak voor Tottenham
NOS VoetbalAangepast

Janssen maakt eerste goal, United komt goed weg

Vincent Janssen heeft in de League Cup zijn eerste doelpunt voor Tottenham Hotspur gemaakt. In het duel met het bescheiden Gillingham, dat uitkomt in League One, maakte hij de derde treffer uit een strafschop. Uiteindelijk werd het 5-0.

Op het moment dat Janssen aanlegde voor de penalty, had oud-Ajacied Christian Eriksen al twee keer het net gevonden. Joshua Onomah en Erik Lamela waren ook trefzeker. Bij de thuisploeg mocht ook Michel Vorm weer eens onder de lat plaatsnemen.

Zlatan Ibrahimovic vervangt Memphis Depay, José Mourinho kijkt toe

Depay en Blind

Memphis Depay en Daley Blind hadden een basisplaats bij Manchester United. De ploeg van José Mourinho kwam goed weg bij League One-club Northampton Town, dat kort voor rust nog was teruggekomen tot 1-1. Het werd uiteindelijk 1-3.

Ook Zlatan Ibrahimovic was van de partij in Northampton; de Zweed viel in voor Depay.

Bij de loting werd Manchester United in de volgende ronde gekoppeld aan Manchester City.

Stoke City

Bruno Martins Indi en Erik Pieters begonnen in de basis bij Stoke City, dat thuis met 2-1 verloor van Hull City. Namens de bezoekers maakte Markus Henriksen, voormalig speler van AZ, in de slotminuut de winnende treffer.

Van Aanholt

Patrick van Aanholt kwam gewoon in actie voor Sunderland. Dat gebeurde na zorgelijke berichten over hartproblemen, waardoor de verdediger zondag kort voor de aftrap van de competitiewedstrijd tegen Tottenham Hotspur uit voorzorg uit de opstelling werd gehaald.

Van Aanholt had een basisplaats tegen Queens Park Rangers, waar de Nederlandse trainer Jerrel Hasselbaink de scepter zwaait. QPR kwam voor eigen publiek nog wel op voorsprong, maar door twee doelpunten van Paddy McNair in de slotfase bereikte Sunderland de vierde ronde van het Engelse bekertoernooi: 1-2.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl