Het stel had heroine gebruikt
NOS NieuwsAangepast

Heroïnegebruikers buiten westen met kleuter op achterbank

De politie in de Amerikaanse staat Ohio heeft foto's op Facebook geplaatst van twee heroïnegebruikers die in een auto onwel zijn geworden. Op de achterbank zit een 4-jarige jongen in een kinderzitje. Volgens de politie is het doel mensen de ernst van de situatie te laten zien. Op Facebook wordt geschokt gereageerd.

De bestuurder van de auto was onderweg om de onwel geworden moeder van het kind naar het ziekenhuis te brengen. Een agent zette de slingerende auto aan de kant. Na een kort gesprek raakte ook de bestuurder buiten westen. Ambulancepersoneel kreeg het stel weer wakker en bracht de twee naar het ziekenhuis.

Het stel was volledig buiten westen

Het korps schrijft dat het zich kan voorstellen als mensen aanstoot nemen aan de foto's, maar dat het wil laten zien waar agenten dagelijks mee te maken hebben. "We vinden het belangrijk om de keerzijde van deze verschrikkelijke drugs te laten zien. Het jongetje kan zelf nog niets zeggen, maar we hopen dat zijn verhaal anderen weerhoudt van drugsgebruik in de buurt van een kind."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl