Stijn Wuytens (midden) scoorde twee keer in de eerste wedstrijd tegen Vojdovina Novi Sad
NOS Sport

De sport van donderdag bij de NOS

Vanavond kan AZ - na Feyenoord en Ajax - als derde Nederlandse ploeg terechtkomen in de groepsfase van de Europa League. De uitgangspositie is uitstekend: het eerste duel bij Vojvodina Novi Sad werd met 3-0 gewonnen.

De wedstrijd in Alkmaar is te volgen via het liveblog op NOS.nl. Bij Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1 wordt het duel ook op de voet gevolgd. De aftrap is om 20.00 uur.

In de avond is de loting van de Champions League. Landskampioen PSV is ingedeeld in pot 3 en krijgt in ieder geval twee zware tegenstanders. Op NOS.nl, in het Sportjournaal en in Langs de Lijn En Omstreken de reacties op de loting, die rond 18.00 uur begint.

In de Vuelta a España krijgen de renners weer een pittige etappe voor de kiezen. De koers gaat van Monforte de Lemos naar Luintra, een rit over 163 kilometer met een paar venijnige bergen. Zo moet de Alto Alenza bedwongen worden, een klim van bijna elf kilometer met een gemiddeld stijgingspercentage van 5,1.

De slotfase van de etappe, zonder de gisteren uitgevallen pechvogel Steven Kruijswijk, is vanaf 16.00 uur live te volgen via de stream op NOS.nl.

Porgramma's donderdag 25 augustus

Tijd Programma Medium
13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
16.00 uur Slotfase zesde etappe Vuelta NOS.nl
18.45 uur Sportjournaal NPO 1 en NOS.nl
20.30 uur Langs de Lijn en Omstreken NPO Radio 1
22.30 uur Sport in Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl