Riechedly Bazoer
NOS Voetbal

Ajax mist naast Milik ook Bazoer tegen PAOK

Ajax-trainer Peter Bosz kan dinsdag in het eerste duel met PAOK Saloniki, in de derde voorronde van de Champions League, niet beschikken over Riechedly Bazoer. De middenvelder kampt met een bovenbeenblessure.

De verwachting is dat Jaïro Riedewald zijn plek op het middenveld overneemt. Nick Viergever zou dan in de verdediging plaatsnemen.

Ajax mist tevens Arek Milik. De Poolse spits is net terug van vakantie en is nog niet wedstrijdfit. Nemanja Gudelj kan wegens een schorsing niet in actie komen. Over de inzetbaarheid van Lasse Schöne en Amin Younes, die met lichte blessures kampten, neemt trainer Bosz een besluit na de laatste training.

Serero

De rol van Thulani Serero lijkt intussen uitgespeeld bij het eerste van Ajax. De Zuid-Afrikaan zit niet bij de selectie en dat was niet de keuze van Bosz. "Ik heb van Ajax een lijst gekregen van de selectie en daar zat hij niet bij. Het is een keuze van de club en daar heb ik geen invloed op gehad", aldus de trainer. "Ik ben ermee akkoord gegaan. Hij speelt zijn wedstrijden bij Jong Ajax."

Het contract van de 26-jarige middenvelder loopt na dit seizoen af. Serero speelt sinds 2011 in Amsterdam.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl