Michael van Praag
NOS Sport

De sport van woensdag bij de NOS

Opnieuw een wedstrijdloze EK-dag, maar dat betekent natuurlijk niet dat het titeltoernooi onbesproken blijft bij de NOS. Zo is er ook gewoon weer een Studio France, zij het op een ander tijdstip dan op wedstrijddagen: om 22.10 uur op NPO 1 en NOS.nl.

Speciale gast op de bank bij presentator Henry Schut is Michael van Praag. Hoe beleeft de preses van de Nederlandse voetbalbond het EK? En hoe staat het met zijn kandidatuur voor het voorzitterschap van de UEFA, de Europese voetbalbond?

Wilt u als kijker een vraag stellen aan Van Praag? Dat kan. Stuur de vraag in een e-mail via studiofrance@nos.nl of via Twitter (@NOSsport).

Tour en Ajax

Al eerder op de avond, in het Sportjournaal van 18.45 uur, zijn er beelden van de eerste training van Ajax, waar trainer Frank de Boer is opgevolgd door Peter Bosz. Daarnaast komt dag 3 van Wimbledon aan bod en is er, aan de vooravond van de Tour de France, aandacht voor Tom Dumoulin.

Kiki Bertens

De Tour, die komende zaterdag van start gaat, komt ook uitgebreid ter sprake in Radio Sportzomer op NPO Radio 1. De oud-renners Henk Lubberding en Danny Nelissen laten tussen 19.00 en 20.00 uur hun licht schijnen over de komende editie.

Tussen 20.00 en 21.00 uur is atletiektrainer Honoré Hoedt, die 1.500-meterspecialiste Sifan Hassan onder zijn hoede heeft, te gast en het uur daarop schuift KNVB-voorzitter Van Praag aan in de radiostudio.

Na 22.00 uur vertelt auteur Edwin Alblas over zijn boek 'De enige weg naar Rio', over de olympische missie van de Nederlandse mannenhockeyploeg. Ook hockeyer Robert van der Horst is van de partij.

Uitzendingen woensdag 29 juni

Tijd Programma Medium
13.10 uur Lunchjournaal NPO 1
18.00 uur Radio Sportzomer NPO Radio 1
18.45 uur Sportjournaal NPO 1 en NOS.nl
21.25 uur Studio France NPO 1 en NOS.nl
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2
23.17 uur Late Journaal en Sport NPO 1 en NOS.nl

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl