Nieuwe trainer Peter Hyballa en zijn eveneens nieuwe assistent Ernie Brandts
NOS Voetbal

Ook NEC begonnen aan voorbereiding

NEC is woensdagmiddag begonnen aan de voorbereiding van het nieuwe voetbalseizoen. Onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Peter Hyballa en zijn assistent Ernie Brandts werkt de selectie toe naar de eerste competitiewedstrijd, op vrijdag 5 augustus tegen PEC Zwolle.

Hyballa maakte direct zijn plannen kenbaar. "Ik wil graag vooruit spelen en druk zetten. Daarmee moeten we dan ook vanaf de eerste training aan de slag."

De Duitse trainer hoopt nog op versterkingen. "De selectie is nog smal. Maar ik verwacht dat er de komende weken wel een paar spelers bij komen. Technisch manager Danny Hoekman slaapt niet meer... Dat komt goed, hoop ik.”

NEC begint weer met trainen

Afwezigen

Grote afwezige was keeper Hannes Halldórsson, die met IJsland actief is op het EK. Ook Jay-Roy Grot miste de start. Hij is in voorbereiding op het EK van Oranje onder 19.

De talenten Nassim Amaarouk, Niek Hoogveld, Frank Sturing, Vincent Tel, Ferdi Kadioglu, Milton Klooster en de doelmannen Guy Smit en Maarten Paes zullen in de voorbereiding meetrainen. Laatstgenoemde is net als Grot actief bij Oranje onder 19.

Hyballa wordt gepresenteerd als nieuwe trainer NEC

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl