Neymar
NOS Voetbal

'Paris Saint-German biedt Neymar 30 miljoen netto per jaar'

Paris Saint-Germain wil Neymar en maakt daar serieus werk van. Dat meldt de doorgaans goedgeïnformeerde sportkrant El Mundo Deportivo. De Franse kampioen zou de sterspeler 30 miljoen euro netto per seizoen bieden; het dubbele van wat de Braziliaanse momenteel opstrijkt bij FC Barcelona.

De Franse club heeft wel concurrentie in de strijd om de 24-jarige linksbuiten. Ook Real Madrid en Manchester United zouden Neymar willen inlijven. Volgens de financieel directeur van FC Barcelona, Susana Monje, blijft de Braziliaan echter gewoon in Camp Nou. "Barcelona peinst er niet over Neymar te verkopen", zegt Monje. Het contract van Neymar loopt in juni 2018 af.

Afgelopen seizoen scoorde Neymar 31 goals in 48 officiële duels van FC Barcelona. Hij speelde niet voor Brazilie op de Copa América, omdat hij in augustus met zijn land meespeelt op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.

Exit Blanc

Dinsdag werd bekend dat oefenmeester Laurent Blanc van Paris Saint-Germain nog voor het einde van deze week vertrekt bij de Franse club. De Spanjaard Unai Emery wordt genoemd als zijn opvolger.

Emery won drie jaar op rij de Europa League met Sevilla en kondigde vorige week zijn vertrek aan bij de Spaanse club.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl