Paul Pogba in actie op het EK
NOS Voetbal

Zaakwaarnemer Raiola: Pogba is in gesprek met drie clubs

Zijn contract bij Juventus loopt nog tot medio 2019 en de middenvelder heeft het ook nog altijd prima naar zijn zin in Turijn. Maar ondertussen wordt er wel aan alle kanten getrokken aan Paul Pogba, bevestigt zijn zaakwaarnemer Mino Raiola in de Spaanse sportkrant Marca.

Het is een publiek geheim dat Real Madrid de Franse international graag zou willen inlijven en Raiola spreekt ook niet tegen dat hij met de Spaanse winnaar van de Champions League in gesprek is. "Maar ik praat elk jaar met ze, net als met Manchester United, Barcelona, Manchester City, Liverpool... Dat is mijn werk."

Mino Raiola

Als de 23-jarige Pogba inderdaad vertrekt bij Juventus, waarmee hij afgelopen seizoen de vierde landstitel op rij pakte en opnieuw de Italiaanse beker veroverde, zal hij zich niet door het geld laten leiden, benadrukt Raiola.

"Dat is niet het belangrijkste voor hem, en ook niet voor mij. Het doel is om bij een club terecht te komen met de beste sportieve mogelijkheden en waar hij de meeste grote titels kan winnen. We zijn nu in gesprek met drie ploegen die aan die voorwaarden voldoen. Maar haast om te vertrekken heeft Paul niet. Hij voelt zich happy bij Juventus."

Een eventuele volgende werkgever zal overigens diep in de buidel moeten tasten. De geschatte marktwaarde van de Fransman, die zich na een stroeve start op het EK in de laatste groepswedstrijd tegen Zwitserland eindelijk van zijn sterkste kant liet zien, gaat richting - of misschien wel voorbij - de 100 miljoen euro.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl