Adele treedt op tijdens de Brit Awards
NOS Nieuws

Adele sommeert fan: stop met filmen, ik sta hier in het echt

Adele heeft afgelopen weekend tijdens een concert in de Italiaanse stad Verona een vrouw gesommeerd te stoppen met filmen. De opmerking van de Britse zangeres werd, ironisch genoeg, ook weer gefilmd en dat filmpje verscheen op internet.

Uit de beelden blijkt dat de zangeres ietwat geagiteerd reageert op de filmende fan. "Ik wil die dame daar vragen om te stoppen met filmen met die camera. Ik sta hier in het echt, dus u kunt er ook in het echt van genieten in plaats van via uw camera."

Adele vroeg de vrouw ook het statief dat ze mee had weg te halen. "Dit is geen dvd, dit is een echte show. En ik zou het op prijs stellen als u van mijn show geniet, want er zijn zat mensen buiten die niet meer naar binnen konden."

Helaas, deze YouTube video is niet meer beschikbaar

Adele toert momenteel door Europa met haar show Adele live 2016 om haar nieuwe album 25 te promoten. De tour begon eind februari in Noord-Ierland en eindigt in november in Mexico.

Morgenavond geeft de zangeres haar eerste van in totaal vier concerten in de Ziggo Dome in Amsterdam. De concertkaartjes gingen in december in de verkoop en waren in een mum van tijd uitverkocht.

Gisteren spotte een fotograaf haar al in Amsterdam, meldt onder meer AT5.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl