In samenwerking met
L1mburg
NOS Nieuws

Man vermist echtpaar in Spanje vrijgelaten

De man van het vermiste echtpaar uit het Limburgse Helden is vrijgelaten. De aanklacht tegen hem is ingetrokken. Dat zegt de politie tegen 1Limburg. Wat die aanklacht inhield, is niet bekendgemaakt.

Gisteren kwam naar buiten dat de man in Granada werd vastgehouden door de politie. Het echtpaar was sinds begin april vermist. Bronnen meldden toen aan 1Limburg dat de vrouw tegen haar wil door haar man werd vastgehouden in Spanje.

Facebook

De Limburgse website meldt dat de vrouw op haar Facebookpagina over haar verdwijning schrijft. In het bericht vertelt ze niet vrijwillig te zijn vertrokken. "Ik heb mijn kinderen niet in de steek gelaten zoals sommigen van jullie denken. Dit doet me pijn om te horen, mijn kinderen zijn alles voor me en ik zou ze nooit of te nimmer achterlaten."

De Spaanse ambassade heeft aan 1Limburg laten weten dat het de vrouw vrijstaat om terug te keren naar Nederland. Of dat ook voor haar man geldt, is niet duidelijk.

De vermissing van het stel werd in april ontdekt door de ex-partner van de vrouw. Toen hij zijn twee zoons naar hun moeder bracht, trof hij een lege woning aan. De kinderen wonen sindsdien bij familie.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl