Serge Aurier
NOS Voetbal

PSG-verdediger Aurier weer in de problemen

Paris Saint-Germain-verdediger Serge Aurier is vannacht door de Parijse politie opgepakt en in een cel geplaatst. Dat melden Franse media. De 23-jarige Ivoriaanse international zou in een nachtclub in het stadsdeel Saint-Germain enkele agenten hebben beledigd. Ook zou hij 'mild geweld' hebben gebruikt. Aurier wordt momenteel nog vastgehouden in een politiebureau.

PSG schorste de rechtsback eerder dit jaar al nadat hij in een filmpje trainer Laurent Blanc en zijn ploeggenoten had beledigd. Aurier noemde Blanc 'een homo' en zei dat Gregory van der Wiel, zijn concurrent op de rechtsback-positie, 'shit' was en er weinig van bakte. Ondanks een openlijke spijtbetuiging werd hij voor zes weken aan de kant gezet. Vanaf april mocht hij weer een paar wedstrijden spelen.

Kuipers

Vorig jaar kwam Aurier ook al in opspraak. Hij was het niet eens met de beslissing van scheidsrechter Björn Kuipers. Die gaf in de Champions League-wedstrijd tussen Chelsea en PSG rood aan Zlatan Ibrahimovic. Aurier noemde Kuipers in een filmpje een 'vuile klootzak'. Voor die opmerking werd hij voor drie wedstrijden geschorst door de UEFA.

Aurier heeft nog een contract tot 2019 bij de Franse landskampioen.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl