Kiki Bertens speelt vandaag in de vierde ronde van Roland Garros
NOS Sport

De sport van maandag bij de NOS

Wordt het vandaag opnieuw de dag van Kiki Bertens op Roland Garros? Na de verrassende winst in het dubbelspel op de zusjes Williams en haar slopende partij in de derde ronde, speelt de 24-jarige Bertens vandaag voor een plaats in de kwartfinales. Ze treft de Amerikaanse Madison Keys.

Vanaf 11.00 uur zendt de NOS live uit vanuit Parijs. Op dag negen van Roland Garros komen naast Bertens onder anderen ook Serena Williams en Novak Djokovic in actie.

Een aantal wedstrijden is live te zien in een extra uitzending van Studio Sport, op NPO 1 van 11.00 tot 17.50 uur. Mocht een van de partijen langer duren, dan zal die wedstrijd op NOS.nl worden afgemaakt. Samenvattingen zijn ook te zien op NOS.nl en in Nieuwsuur op NPO 2.

De lijst van Nederlandse olympiërs die naar Rio mogen, wordt met de dag langer. Vandaag maakt de judobond bekend welke Nederlanders over twee maanden mogen starten op de Spelen. Een reportage is 's avonds te zien in het Sportjournaal en uiteraard op NOS.nl.

Na het 1-1 gelijkspel tegen Ierland is het Nederlands elftal weer terug in het Portugese Lagos. Ook Arjen Robben heeft zich inmiddels gemeld bij het trainingskamp van Oranje. Verslaggever Bert Maalderink volgt de verrichtingen van het Nederlands elftal in Lagos. Een reportage is te zien op NOS.nl en in het Sportjournaal.

Robben traint alleen bij trainingskamp Oranje in Portugal

Dan is er op maandag ook nog het Sportforum op NPO Radio 1. Vanavond zijn te gast bij Robbert Meeder: oud-tennisser John van Lottum, Trouw-sportchef Henk Hoijtink en journalist Raymond Kerckhoffs van De Telegraaf. Zij bespreken de sportprestaties van afgelopen week.

Uitzendingen maandag 30 mei

Tijd Programma Waar?
11.00 uur Roland Garros: dag 9 NPO 1 en NOS.nl
13.10 uur Lunchjournaal NPO 2
18.45 uur Sportjournaal NPO 1 en NOS.nl
21.30 uur Langs de Lijn En Omstreken NPO Radio 1
22.40 uur Nieuwsuur NPO 2

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl