Ajax-trainer Frank de Boer
NOS Sport

De sport van zondag bij de NOS

Wordt de eredivisie dit seizoen beslist op doelsaldo of laat Ajax of PSV voortijdig punten liggen in de voorlaatste speelronde? Welke hockeyclubs bereiken de finale van de play-offs? Wat kan Tom Dumoulin in de slotrit van de Ronde van Romandië?

Titelstrijd

Een vol programma in de eredivisie. Alle wedstrijden beginnen om 14.30 uur. In de middaguitzending van Studio Sport is Joep Schreuder aanwezig in het Philips Stadion, waar hij met gasten vooruitblikt op PSV tegen SC Cambuur. Sjoerd van Ramshorst is voorafgaand aan het duel tussen Ajax en FC Twente in de Arena.

Alle duels zijn in samenvatting te zien vanaf 19.00 uur in een extra lange Studio Sport Eredivisie. De wedstrijden zijn live te horen op NPO Radio 1, waar het NOS-radioprogramma Langs de Lijn om 14.00 uur begint.

Naast de voetbalfans komen ook de hockeyliefhebbers aan hun trekken op deze zondag. In de halve finales van de play-offs bij de mannen is het buitengewoon spannend. Na twee wedstrijden is de stand in beide ontmoetingen nog gelijk.

De derde en beslissende wedstrijden staan vanmiddag op het programma: Oranje Zwart-HGC en Amsterdam-Kampong. Op NOS.nl en NPO 1 is vanaf 15.15 uur een rechtstreeks verslag van die laatste wedstrijd te zien.

Ronde van Romandië

Vlak daarvoor finisht de slotetappe van de Ronde van Romandië. De slotfase van die wielerkoers, waarin Tom Dumoulin vijfde staat in het algemeen klassement, is live te zien op NPO 1.

Een samenvatting van de Grand Prix van Rusland, met Max Verstappen, ziet u in de uitzending van Studio Sport om 18.10 uur. Daarin ook een samenvatting van de basketbalwedstrijd Landstede Zwolle-SPM Shoeters/Den Bosch in de halve finales van de play-offs.

Studio Voetbal

Zoals altijd wordt het weekend afgesloten door Tom Egbers in Studio Voetbal. Hij ontvangt Jan Mulder, Arno Vermeulen, Co Adriaanse en Willem Vissers.

Programma's zondag

Tijd Programma Medium
13.10 uur Studio Sport  NOS.nl en NPO 1
14.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
18.10 uur Studio Sport NOS.nl en NPO 1
19.00 uur Studio Sport Eredivisie NOS.nl en NPO 1
22.00 uur Langs de Lijn NPO Radio 1
23.05 uur  Studio Voetbal NOS.nl en NPO 1

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl