Francesco Totti

Totti (39) gaat nog een jaartje door

Francesco Totti verlengt zijn carrière met minimaal nog een seizoen. Volgens Italiaanse media zet de 39-jarige aanvaller van AS Roma maandag zijn handtekening onder een nieuw contract.

Totti is al enige tijd geen basisspeler meer. Dit seizoen kwam hij vooralsnog tien keer in actie. Zijn laatste twee duels waren echter sensationeel.

Tegen Atalanta scoorde hij en een paar dagen later tegen Torino was hij als invaller zelfs matchwinner. In de 80ste minuut kwam Torino nog op 1-2, waarop coach Luciano Spalletti in de 86ste minuut Totti inbracht. Met zijn eerste balcontact maakte hij 2-2, waarna hij drie minuten later vanaf de strafschopstip de 3-2 binnenschoot.