Bij het sorteercentrum in Groenlo komen zakken vol post voor Isa binnen
NOS Nieuws

Doodzieke Isa (3) wilde een kaartje, ze kreeg er tienduizenden

Postbodes in Winterswijk maken overuren. Elke dag leveren ze zakken vol met kaarten af bij de 3-jarige Isa. Zij heeft niet lang meer te leven en krijgt dagelijks tienduizenden steunbetuigingen uit heel het land.

Isa heeft al twee jaar een hersentumor. Vorige maand werd bekend dat ze niet meer beter zal worden. Isa heeft nog een laatste wens: ze wil graag kaarten ontvangen, voor haar en haar zus Suus (8).

Haar ouders deden vorige week woensdag een emotionele oproep via Omroep Gelderland. Die had succes. De volgende dag werden er al 15.000 kaarten voor Isa en Suus bezorgd. Nog een dag later bracht de postbode zelfs 22.000 kaarten.

Omroep Gelderland: kaarten voor Isa

Kunstwerk

Ook vandaag is het weer topdrukte in het postsorteercentrum in Groenlo, waar de post voor Winterswijk wordt verwerkt. Eenvijfde van de post die er wordt behandeld, is volgens Omroep Gelderland bestemd voor Isa. Zij kan vandaag ruim 11.000 kaarten verwachten.

PostNL heeft met de vader van Isa afgesproken dat de post in delen wordt aangeleverd, zodat de stroom met kaarten behapbaar is voor de familie.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl