Uw Beeld van Beatrix in Het Loo

Aan de oproep uw Beeld van Beatrix in te sturen is de afgelopen weken massaal gehoor gegeven. De NOS kreeg meer dan 2000 kunstwerken binnen, die u hieronder nogmaals kunt bekijken. Wij willen alle inzenders hierbij hartelijk bedanken! De inzending is nu gesloten.
De jury heeft er een flinke kluif aan gehad om 80 kunstwerken uit te kiezen die een kans maken op een plek op de tentoonstelling ‘Beeld van Beatrix’ in Paleis Het Loo in Apeldoorn. De makers mogen hun werk tonen aan de jury op Het Loo.
Uiteindelijk krijgen 65 werken een prominente plek op de tentoonstelling, naast tien portretten van bekende kunstenaars. Wilt u weten welke dat zijn? Komt u dan kijken op Paleis Het Loo. De tentoonstelling gaat open voor het publiek op 31 januari, de dag waarop Beatrix 75 jaar wordt.

Beatrix in Beeld

Tentoonstelling op Het Loo

  1. De inzending is gesloten. De jury, bestaande uit Sacha de Boer, Jan des Bouvrie en Marieke Spliethoff, maakt de selectie van kunstwerken die een plek krijgen op de tentoonstelling in Paleis het Loo. Vanaf 31 januari kunt u daar zien welke beelden van Beatrix zijn uitgekozen!

  2. Spelregels
  3. De jury