NOS NieuwsAangepast

Kate logenstraft babygeruchten

Prins George lijkt de komende tijd nog geen broertje of zusje te krijgen. Op de rondreis van de Britse prins William en zijn vrouw door Nieuw-Zeeland waren daar geruchten over ontstaan, maar die werden snel gelogenstraft door Kate.

De geruchten ontstonden toen de prins een sjaal in ontvangst nam voor zijn acht maanden oude zoon. Hij zou daarbij tegen de gever gezegd hebben dat ze er "binnenkort nog eentje moest maken".

In de Britse media werd de hint van William op een tweede kind breed uitgemeten.

Wijn en speedboot

De geruchten verstomden echter toen Kate daarna bij een bezoek aan een wijnmakerij ook een glaasje proefde. Hoewel ze maar een paar slokken dronk, zei ze er expliciet bij dat het "fijn was weer wijn te kunnen drinken na de bevalling van George".

Daarna maakte het paar bovendien nog een heftig tochtje met een speedboot. Iets teleurgesteld merkte de Britse pers op dat het uitstapje totaal niet geschikt was voor een zwangere vrouw.

De vrouw bij wie het gerucht was begonnen, zegt nu dat ze verkeerd is geciteerd. De prins had slechts gezegd dat ze misschien "ooit" nog een nieuwe sjaal moest maken.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl