Koningin spreekt over vertrouwen

Koningin Beatrix»
Koningin Beatrix ANP

De kersttoespraak van koningin Beatrix staat dit jaar in het teken van 'vertrouwen'.

Traditiegetrouw wordt de kerstboodschap van de koningin op Eerste Kerstdag uitgezonden op radio, tv en internet. De uitzending begint om 13.00 uur en is te volgen op Nederland 1 en 2, Radio 1 en op nos.nl.

Prins Willem-Alexander en prinses Máxima zijn tijdens de Kerst samen met hun dochters in Argentinië, bij de familie van Máxima.

Het is onduidelijk waar koningin Beatrix de Kerst doorbrengt. Gisteren bezocht ze samen met prinses Mabel, prinses Laurentien en hun kinderen het Wereldkerstcircus in Carré in Amsterdam.

Deel deze pagina

Video

  • video 'In de crisis voert wantrouwen de boventoon' De koningin staat tijdens haar kersttoespraak uitgebreid stil bij Europa. Waar sommigen Europa als oorzaak... zien van veel problemen, denkt de koningin dat Europa juist mogelijkheden biedt om dat wantrouwen te doorbreken.
  • video Kersttoespraak koningin Beatrix De kersttoespraak van koningin Beatrix, waarin ze onder meer spreekt over vertrouwen en Europa.

Video en Audio

  • » Humanitair bestand Israël en Hamas Video Israël en Hamas zijn een bestand overeengekomen. Dat melden VN-baas Ban Ki-moon en de Amerikaanse...1 aug 2014, 907 keer afgespeeld
  • » Doden bij gasexplosies Taiwan Video Bij gasexplosies in Taiwan zijn zeker vijftien doden gevallen. Er zouden honderden gewonden zijn.31 jul 2014, 3382 keer afgespeeld
  • » "Het gaat om menselijke resten en kleding" Video DNA-materiaal en bezittingen van slachtoffers van de neergehaalde vlucht MH17 zijn overgedragen aan...31 jul 2014, 10945 keer afgespeeld

Meer video en audio