Kerstfoto's Oranjes in Argentinië

Vanwege de regen werd de fotosessie binnen in de villa voortgezet»
Vanwege de regen werd de fotosessie binnen in de villa voortgezet ANP

Prins Willem-Alexander, prinses Máxima en hun drie dochters hebben zich tijdens hun vakantie in Argentinië laten fotograferen door de Nederlandse en Argentijnse pers.

Het was de bedoeling dat de hele fotosessie zou worden gehouden in de tuinen van El Messidor, de aan het nationaal park Nahuel Huapí gelegen residentie van de gouverneur van de provincie Neuquén. Het regende echter zo hard dat het prinselijk paar de pers binnen uitnodigde voor wat foto's bij de open haard en de kerstboom.

Willem-Alexander brengt met zijn vrouw en de prinsesjes de Kerst door bij de familie van Máxima in Argentinië. Twee jaar geleden was het gezin tijdens de kerstvakantie ook in het geboorteland van prinses Máxima. Ook toen werden ze gefotografeerd tijdens een persmoment.

De georganiseerde fotosessie moet ervoor zorgen dat de pers de Oranjes tijdens de rest van de vakantie met rust laat.

Deel deze pagina

Video

Video en Audio

  • » De storm op Ameland Video De storm op het strand van Ameland. Video: Quirien van Os.21 okt 2014, 0 keer afgespeeld
  • » Chinezen praten over aanpassing wetgeving Video De Communistische Partij van China lijkt te luisteren naar de kritiek van de man in de straat op de...21 okt 2014, 272 keer afgespeeld
  • » Verlamde man kan weer lopen Video Een man die vanaf zijn middel verlamd was, kan weer lopen nadat hij een revolutionaire medische...21 okt 2014, 1380 keer afgespeeld

Meer video en audio