Kate reikt sportprijs uit

Kate bij de uitreiking van de prijs voor de Sportman van het Jaar»
Kate bij de uitreiking van de prijs voor de Sportman van het Jaar AFP

Kate Middleton is zondagavond voor het eerst weer in het openbaar verschenen sinds ze op 6 december uit het ziekenhuis ontslagen werd. Ze was bij de uitreiking van de BBC-prijzen voor de Sporters van het Jaar.

Kate zag er goed uit en leek goed hersteld van haar acute ochtendziekte. Aan het einde van de show reikte Kate de prijs voor Sportman van het Jaar uit aan Tour de France-winnaar Bradly Wiggins.

Een woordvoerder van het Koninklijk Huis verklaarde dat Kate in de eerste twaalf weken van haar zwangerschap is. Het wordt het eerste kindje voor haar en haar man prins William.

Troonopvolger

Vorige week werd bekend dat het kind zeker de troonopvolger zal worden. De Britse regering heeft een wetsvoorstel naar het parlement gestuurd waarin staat dat er geen voorkeur meer wordt gegeven aan een mannelijke opvolger.

Deel deze pagina

Video

Kate reikt sportprijzen uit

Kate Middleton is zondagavond voor het eerst weer in het openbaar verschenen sinds ze op 6 december uit het ziekenhuis ontslagen... was. Ze was bij de uitreiking van de BBC-prijzen voor de Sporters van het Jaar. (geen ondertiteling)

Video en Audio

  • » Cream bassist Jack Bruce overleden Video Hij gold als een van de beste basgitaristen in de popmuziek, Jack Bruce. Hij werd wereldberoemd...25 okt 2014, 4008 keer afgespeeld
  • » Iraaks leger herovert stad bij Bagdad Video Op sommige plaatsen in Irak worden de strijders van terreurgroep Islamitische Staat langzaam...25 okt 2014, 5124 keer afgespeeld
  • » IS teruggedrongen in Irak Video Op sommige plaatsen in Irak worden de strijders van terreurgroep Islamitische Staat langzaam...25 okt 2014, 4143 keer afgespeeld

Meer video en audio