Kate ontslagen uit ziekenhuis

Prins William en zijn vrouw verlaten het ziekenhuis»
Prins William en zijn vrouw verlaten het ziekenhuis EPA

Kate, de vrouw van de Britse prins William, is ontslagen uit het ziekenhuis. Ze was afgelopen maandag opgenomen omdat ze last had van ernstige zwangerschapsmisselijkheid.

Vanochtend kwam haar echtgenoot Kate ophalen bij het King Edward VII Hospital. Bij het verlaten van het ziekenhuis glimlachte Kate naar de verzamelde pers. Ze nam de tijd om wat foto's te laten nemen, maar sprak niet met de media.

Aansterken

Een woordvoerder van het paleis zei later dat Kate is aangesterkt door het ziekenhuisverblijf en bedankte het personeel voor de goede zorgen. De komende tijd zal Kate rust houden in het Kensington-paleis in Londen. Volgens het paleis is Kate nu zo´n twaalf weken zwanger. Het echtpaar had de zwangerschap graag nog langer geheim gehouden, maar moest met het nieuws naar buiten treden toen Kate werd opgenomen in het ziekenhuis. Het kind van Kate zal de derde zijn in de lijn van troonopvolging, na prins Charles en William.

Deel deze pagina

Video

Kate ontslagen uit ziekenhuis

Kate, de vrouw van de Britse prins William, is ontslagen uit het ziekenhuis. Daar was ze opgenomen omdat ze last had van ernstige... zwangerschapsmisselijkheid.

Video en Audio

Meer video en audio