Dj's neppen verpleegster Kate

William en Kate voor de ingang van het ziekenhuis»
William en Kate voor de ingang van het ziekenhuis AFP

Twee Australische dj's hebben contact weten te leggen met het ziekenhuis waar Kate ligt, de vrouw van de Britse prins William. De dj's Mel Greig en Michael Christian deden zich voor als koningin Elizabeth en prins Charles.

Afgelopen maandag werd bekend dat Kate in het ziekenhuis ligt omdat ze veel last heeft van zwangerschapsmisselijkheid. Het paleis bevestigde de berichten, maar verder commentaar van de koninklijke familie bleef tot nu toe uit.

Neptelefoontje

"Als dit echt lukt, is het het makkelijkste neptelefoontje ooit", riep Christian nadat zijn collega Greig de koningin had nagedaan en meteen werd doorverbonden.

De twee kregen van een verpleegster te horen dat Kate op dat moment sliep en stabiel was. Ook vertelde ze dat Kate geen "kokhalsneigingen" meer had en dat William gisteravond om 21.00 uur was vertrokken.

Beetgenomen

Ook werd de 'koningin' verteld dat ze welkom was om Kate de volgende ochtend te bezoeken en dat de patiënt dan vooraf gefatsoeneerd zou worden.

Het King Edward Hospital erkent dat de verpleegster is beetgenomen en betreurt dat er informatie over Kate naar buiten is gekomen.

Deel deze pagina

Video

Video en Audio

  • » Prins George ontmoet bilby George Video Op hun rondreis door Australië hebben de Britse prins William en zijn gezin een bezoek gebracht aan...20 apr 2014, 5279 keer afgespeeld
  • » Recordaantal bezoekers voor Sail in Kampen Video Een recordaantal bezoekers voor het paasevenement Sail in Kampen. Ongeveer 70.000 mensen kwamen...19 apr 2014, 8511 keer afgespeeld
  • » Boko Haram eist bomaanslag op Video De islamitische terreurbeweging Boko Haram heeft de bomaanslag op een busstation in de Nigeriaanse...19 apr 2014, 1333 keer afgespeeld

Meer video en audio