Willem-Alexander opent Pivot Park

Willem-Alexander onthult de collage»
Willem-Alexander onthult de collage ANP

Prins Willem-Alexander heeft door het onthullen van een collage het Pivot park in Oss geopend. Het park is onderdeel van het farmaceutische bedrijf MSD en richt zich vooral op geneesmiddelenonderzoek.

Na de opening kreeg de prins een rondleiding door het park. Op het park zijn 23 bedrijven gevestigd.

Vernieuwend

De faciliteiten en diensten van deze bedrijven bestaan vooral uit biologische en chemische laboratoria. Daarnaast is er op het terrein een farmaceutische proeffabriek.

Het Pivot park is vernieuwend door de samenwerking tussen het bedrijfsleven, de wetenschap en de overheid.

Deel deze pagina

Video

  • video Park voor kleine farma-ondernemers in Oss geopend Prins Willem Alexander heeft in Oss het Pivot Park geopend. Op het voormalige terrein van Organon en MSD is... nu een bedrijventerrein voor kleinere ondernemers op het gebied van geneesmiddelen. Er zijn inmiddels zo'n 20 bedrijven. Maar dat moeten er meer worden.
  • video Prins Willem-Alexander opent Pivot Park Oss Prins Willem-Alexander heeft vandaag het Pivot Park in Oss symbolisch geopend door een collage van de op het... park gevestigde bedrijven te onthullen. Na de opening kreeg de Prins een rondleiding door het park en nam hij een kijkje bij verschillende bedrijven.

Video en Audio

Meer video en audio