William en Kate verwachten baby

Prins William en prinses Kate»
Prins William en prinses Kate AFP

De Britse prins William en zijn vrouw Kate verwachten een kind. Dat heeft het Brits koninklijk paleis bekendgemaakt.

De koninklijke familie is erg blij met dat nieuws, staat in een verklaring.

Ziekenhuis

De Hertogin van Cambridge, Kate's officiële titel, ligt in een ziekenhuis in Londen vanwege ernstige zwangerschapsmisselijkheid. Ze zal naar verwachting een paar dagen in het ziekenhuis blijven.

De baby is derde in de lijn van troonopvolging, na prins Charles en prins William.

Cameron

Premier Cameron reageerde op Twitter. Hij schreef dat hij "blij is met het nieuws" en dat volgens hem "William en Kate fantastische ouders zullen zijn".

William en Kate trouwden in april 2011. Britse media speculeren sindsdien over een zwangerschap van Kate.

Deel deze pagina

Video

Kate is zwanger

Kate Middleton is zwanger. Dat heeft het Brits koninklijk paleis bekendgemaakt. Het is het eerste kind voor prins William en Kate.

Audio

  • William en Kate verwachten baby Er komt een koninklijke baby in Groot-Brittannië. De Britse prins William en zijn vrouw Kate verwachten een baby. Dat heeft het... koninklijk paleis bekendgemaakt. Correspondent Arjen van der Horst in Londen.
  • Zwangere Kate wereldwijd nieuws De zwangere Kate Middleton was gisteravond ook buiten Groot-Brittannië groot nieuws. Van Duitsland tot Frankrijk en van Brazilië... tot Spanje, overal was er aandacht voor de koninklijke baby in aantocht.

Video en Audio

  • » Onrust in Burkina Faso Video De regering van Burkina Faso heeft een omstreden voorstel voor een grondwetswijziging ingetrokken...30 okt 2014, 8974 keer afgespeeld
  • » Iedereen is 1 in Rotterdam Video In Rotterdam hebben zo'n tweehonderd mensen meegelopen in een tocht voor de eenheid. Ze willen...30 okt 2014, 412 keer afgespeeld
  • » OM eist 20 jaar cel voor vergiftigen van echtgenoten Video De vrouw ontving na de dood van beide mannen ook geld uit hun levensverzekering.30 okt 2014, 412 keer afgespeeld

Meer video en audio