NOS NieuwsAangepast

Zoon prinses Caroline gaat trouwen

De oudste zoon van prinses Caroline van Monaco, Andrea Casiraghi, gaat trouwen. Volgens de Italiaanse Vogue vindt het huwelijk plaats in 2013.

Officieel is de 28-jarige Andrea geen prins, maar hij is als oudste zoon van Caroline wel de tweede in lijn van troonopvolging in Monaco. Zo lang prins Albert en prinses Charlène geen kinderen hebben, blijven prinses Caroline en haar oudste zoon de belangrijkste kandidaten voor de troon.

Colombia

Andrea Casiraghi trouwt met de 28-jarige Tatiana Santo Domingo, met wie hij al zo'n zeven jaar een relatie heeft. Tatiana heeft haar eigen mode-onderneming The Muzungu Sisters. De twee wonen in Parijs, waar ze elkaar tijdens hun studietijd hebben ontmoet.

Tatiana komt uit een zeer rijke familie in Colombia. Haar grootvader Julio Mario Santo Domingo was een van de invloedrijkste zakenmensen van het Zuid-Amerikaanse land.

Andrea Casiraghi is de oudste zoon uit het tweede huwelijk van prinses Caroline. Zijn vader, Stefano Casiraghi, stierf in 1990 bij een ongeluk met zijn speedboat. Andrea heeft nog een zus, Charlotte, en een broer, Pierre.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl