Dossier Huwelijk William en Kate

Dit dossier bevat alle berichtgeving over het huwelijk dat de Britse prins William en Kate Middleton op vrijdag 29 april sloten.

Het echtpaar »

De hype »

Veiligheid »

Organisatie »

Gasten »

Traditie »

Weblog »

Video

De Britse troonopvolger prins William en Kate Middleton trouwden op vrijdag 29 april 2011. Bekijk hier de... samenvatting van de huwelijksdag.

Audio

  • William en Kate geven elkaar het ja-woord De Britse prins William en Kate Middleton hebben elkaar het ja-woord gegeven. Dat deden ze aan het begin van de plechtigheid in... Westminster Abbey. Het commentaar is van correspondent Arjen van der Horst.
  • Feest in Hyde Park in Londen De jurk, het ja-woord en natuurlijk 'de kus'. Prins William en Kate Middleton zijn vandaag met elkaar getrouwd, en heel Londen leek... wel uitgerukt om een glimp op te vangen van wat (natuurlijk) het huwelijk van de eeuw wordt genoemd. Zo'n 100.000 mensen bekeken het huwelijk op grote schermen in Hyde Park.Een reportage van Mattijs van de Wiel
  • Welke titels krijgen William en Kate? Prins William en Kate Middleton krijgen nadat ze zijn getrouwd de titel van hertog en hertogin van Cambridge. Bovendien worden ze... graaf en gravin van Strathearn en baron en baronnes van Carrickfergus. Dat heeft het Britse koninklijk huis bekendgemaakt.
  • Hoe beveilig je een huwelijk als dit? Iedere voetstap van het echtpaar en het gevolg is geoefend, iedere bloem minitieus geschikt; niets wordt aan het toeval overgelaten... bij het huwelijk van Kate en William. Correspondent Arjen van der Horst in Londen.