Sluit u aan bij NOS Net.
Hebt u veel verstand van een bepaald onderwerp, zijn er vanuit uw professie nieuwswaardige ontwikkelingen te melden of hebt u andere kennis of ervaringen die u met ons wilt delen? Wij komen graag met u in contact. Lees verder ...
  •   Arts helpt patiënt met informatie 29 mei 2014, 10:59 Patiënten vinden vaak onjuiste informatie op internet. Artsen helpen door een link te sturen met de juiste informatie.
  • Een junk Zorg over korten verslavingscentra 25 apr 2014, 16:35 video, audio Volgens Verslavingszorg Noord Nederland (VNN) zijn er nu al verslaafden op de wachtlijst die in het ziekenhuis belanden.
  • Snuiven van cocaïne Echt afkicken is een beetje uit 25 apr 2014, 16:35 video, audio In het Brabantse Rucphen hielp een moeder haar verslaafde zoon in vier maanden tijd zelf van de drugs af.

Nieuws »

Vragen van NOS Net aan u »

Fact Check NOS »

Hoe werkt NOS Net »

Contact met NOS Net »

Video

Wat is NOS Net?

Sluit u aan bij NOS Net. NOS Net is een netwerk van mensen die hun kennis en ervaring met ons willen delen. Want er zijn... onderwerpen waarvan u meer weet dan wij. Lees meer op nos.nl/net of mail nosnet@nos.nl