De kampioensschaal is binnen, morgen wordt hij in Eindhoven getoond
NOS NieuwsAangepast

Dubbele huldiging in Eindhoven

De landstitel van PSV wordt in Eindhoven morgen aan het einde van de middag officieel gevierd. De ploeg wordt om 18.45 uur gehuldigd op het Stadhuisplein. Hetzelfde gebeurt even daarvoor, om 17.30 uur, met de hockeymannen van Oranje Zwart.

De traditionele rondrit van PSV met de platte kar begint om 17:15 uur bij het Philips Stadion. De platte kar rijdt van de Frederiklaan door het centrum naar het Stadhuisplein.

Vorig jaar konden de PSV-fans ook al een feestje vieren vanwege het behalen van de landstitel. Toen kwamen er ongeveer 100.000 mensen af op de huldiging van de selectie, waar destijds Memphis Depay en Georginio Wijnaldum nog deel van uitmaakten.

In het centrum van Eindhoven waren vorig jaar naar schatting zo'n 100.000 PSV-supporters aanwezig om de landstitel te vieren

In Eindhoven is het zo twee dagen achter elkaar feest. Ook de mannen van hockeyclub Oranje Zwart werden vandaag landskampioen, eveneens door op het laatste moment de Amsterdamse concurrent achter zich te laten. In de finale van de play-offs werd Amsterdam verslagen. De hockeymannen, voor de derde keer op rij landskampioen, hielden vanavond al een feestje.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl