NOS Voetbal

Vlaar na rentree: de pijp is leeg

De pijp is wel even leeg nu

"Ik ben kapot." Ron Vlaar maakte vandaag zijn rentree bij AZ en dat viel hem nog niet mee. De verdediger kreeg van trainer John van den Brom een basisplaats tegen FC Utrecht. Zijn comeback leverde niet het gewenste resultaat op. De Alkmaarders kwamen in eigen huis namelijk niet verder dan een 2-2 gelijkspel.

"Ik ben ontzettend blij om weer terug op het veld te zijn", zei Vlaar vlak na het duel met de Utrechters. "Ik wil ontzettend graag minuten maken, en ben blij dat ik het gered heb vandaag. Waar een wil is, is een weg. Maar ik merk nu wel dat de pijp even leeg is."

Ron Vlaar begon vandaag meteen in de basis bij AZ.

Vlaar is dus tevreden met zijn terugkeer in Alkmaar, maar met het resultaat vandaag is hij allesbehalve content. "Ik had hier wel willen winnen. Voetballend moeten wij dit als AZ beter doen. Als je de 2-0 maakt is het klaar en dat verzuimen we. Maar gezien de wedstrijd kan ik leven met een punt. Nu moeten we met frisse moed de tweede seizoenshelft in gaan."

Ook trainer John van den Brom is erg blij met zijn nieuwe verdediger. "Je ziet bij hem gewoon dat hij niet schroomt om de duels in te gaan en is niet bang. Ron is eigenlijk de schakel die wij misten binnen de lijnen. En daarom ben ik blij dat hij er nu is. Hij zal meer wedstrijden voor ons gaan spelen en dan wordt hij ongetwijfeld erg belangrijk voor AZ."

Van den Brom had geen twijfel over inzet Vlaar

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl