Andy Murray slaat een forehand tijdens zijn partij tegen Philipp Kohlschreiber
NOS Sport

Murray en Kohlschreiber doen het licht uit in Madrid

Andy Murray en Phillip Kohlschreiber hebben een extreem lange dag van het masterstoernooi in Madrid afgesloten. De Brit en de Duitser schudden elkaar woensdagnacht pas om 3.00 uur de hand na een uit de hand gelopen dag- en avondsessie.

Liefst vijf van de zes partijen op het centercourt werden in de derde set beslist, waarvan drie in de tiebreak. Door de lange wedstrijden van Maria Sjarapova, Serena Williams, Nick Kyrgios (winst op Roger Federer) en Svetlana Koeznetsova, die allemaal diep in de derde set wonnen, begonnen Murray en Kohlschreiber pas omstreeks 1.00 uur. Alleen Rafael Nadal won in straght sets.

Murray not amused

Vooral Murray was niet te spreken over de gang van zaken en liet dit tijdens zijn partij herhaaldelijk blijken. "Dit slaat gewoon nergens op", bromde de Schot.

En natuurlijk, ook deze wedstrijd ging over drie sets. De Brit won met 6-4, 3-6, 6-0. Twee dagen eerder stonden Murray en Kohlschreiber nog tegenover elkaar in de uitgestelde finale van het ATP-toernooi in München. Murray won toen met 7-6 in de derde set.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl