WHO: e-sigaret gevaarlijk

De wereldgezondheidsorganisatie, de WHO, vindt de electronische sigaret gevaarlijk omdat er giftige stoffen in kunnen zitten.Over het al of niet toestaan van de sigaret wordt binnenkort op Europees niveau een beslissing genomen.Door het 'roken' van de zogenoemde 'e-sigaret' komen weliswaar geen schadelijke stoffen, zoals teer en koolmonoxide, het lichaam binnen. Maar hij bevat wel de schadelijke en verslavende stof nicotine.'Heel erg gifitg'

Volgens de WHO zit er een aantal chemische toevoegingen in het product die "heel erg giftig kunnen zijn".De WHO is verder boos op producenten van de e-sigaret omdat op de verpakkingen de naam van de wereldgezondheidsorganisatie staat.Daardoor lijkt het of die de e-sigaret een goed middel vindt om te stoppen met roken. Iets dat door de WHO met klem wordt tegengesproken.  

Deel deze pagina

Nieuws

Video Gerelateerde video

Elektronische sigaret toch gevaarlijk

Door het 'roken' van de elektronische sigaret komen weliswaar geen schadelijke stoffen zoals teer en koolmonoxide het lichaam... binnen. Maar hij bevat wel de schadelijke en verslavende stof nicotine.

Video en Audio

Meer video en audio