NOS NieuwsAangepast

Aangifte tegen Nagel en Krol

De Stichting Vrienden van de Gaykrant doet aangifte tegen de 50Plussers Jan Nagel en Henk Krol: tegen Nagel wegens laster en tegen Krol wegens verduistering en oplichting.

50Plus-oprichter en senator Nagel sprak vanmorgen in het WNL-programma Vandaag de Dag tegen dat Henk Krol subsidiegeld van de Stichting Vrienden van de Gaykrant voor de website van 50Plus heeft gebruikt. Hij daagde de stichting uit om met bewijzen te komen.

Verder zei Nagel over Oscar Hammerstein, de advocaat van de stichting, dat die alleen verstand heeft van het beslag leggen op huizen omdat hem dat zelf ook is overkomen "omdat hij niet correct had gehandeld". Volgens Hammerstein is dat laster.

Aangifte Krol

Gisteren maakte EenVandaag bekend dat Hammerstein namens de stichting beslag heeft gelegd op twee huizen van Krol.

Na de uitzending van Vandaag de Dag van vanmorgen heeft Hammerstein besloten om aangifte tegen Krol te doen voor verduistering en oplichting. Dat voornemen had hij al; nu wordt het doorgezet.

Hammerstein blijft erbij dat Krol geld van de stichting aan de website van 50Plus heeft besteed. Hij zegt dat hij dat voor enige duizenden euro's kan aantonen.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl