Paris SG speelt weer gelijk

Paris Saint-Germain heeft voor de zesde keer in negen wedstrijden gelijkgespeeld. In eigen huis tegen AS Monaco moest de ploeg van Laurent Blanc in de blessuretijd een treffer incasseren: 1-1.

Wat vorig jaar nog een echte topper was, is dit seizoen wel anders. Bij AS Monaco vertrokken de grote sterren James Rodriguez en Radamel Falcao, terwijl PSG in de Franse competitie uiterst moeizaam op gang komt.

Nog zonder Zlatan

PSG speelde nog zonder de geblesseerde Zlatan Ibrahimovic. Net als in de vorige duels was Edinson Cavani de vervanger in de punt van de aanval. Gregory van der Wiel stond op zijn vertrouwde rechtsbackpositie.

Pas na rust vielen de doelpunten. Lucas Moura opende in de 71ste minuut de score. De Braziliaan werd bediend door invaller Jean-Christophe Bahebeck.

PSG leek na de openingstreffer de drie punten in Parijs te houden, maar Monaco kwam in de 92ste minuut via Anthony Martial toch nog langszij.

Stand na negen duels

Paris Saint-Germain staat ondanks de twaalf verliespunten nog derde in de Ligue 1, maar de ploeg uit Parijs heeft al wel zeven punten achterstand op koploper Olympique Marseille.

AS Monaco staat op een teleurstellende dertiende plaats. De Zuid-Franse ploeg won net als PSG pas drie keer, maar werd al vier keer op een nederlaag getrakteerd.