NOS VoetbalAangepast

Standard gaat geen klacht indienen

Standard Luik gaat toch geen klacht indienen tegen het omstreden doelpunt van Feyenoorder Sven van Beek donderdag in het duel in de Europa League. Dat heeft de Belgische club vrijdag laten weten.

Standard Luik wilde dat de wedstrijd tegen Feyenoord in de Europa League wordt overgespeeld. De Belgische club meende dat de Rotterdammers donderdag ten onrechte het eerste doelpunt toegekend hebben gekregen.

Ingooi

Volgens Standard werd de bal na de ingooi door niemand aangeraakt en rechtstreeks scoren vanuit een inworp mag niet. De scheidsrechter keurde de treffer, die op naam kwam van Sven van Beek, echter goed. Feyenoord won het duel met 2-1.

"Niemand heeft de bal aangeraakt. Het is een ongeldig doelpunt. Dit gaan we aankaarten bij de UEFA, want de wedstrijd moet worden overgespeeld. Dat kan de enige consequentie zijn", zei voorzitter Roland Duchâtelet eerst nog in de Belgische media.

Ook coach Guy Luzon hekelde de arbitrage. "Het winnende doelpunt van Feyenoord was eveneens ongeldig, want er ging hands aan vooraf", wist de Israëliër.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl