NOS SportAangepast

San Francisco verovert wildcard

San Francisco Giants heeft zich in de Major League Baseball als laatste ploeg geplaatst voor de Division Series. In het treffen tussen de twee beste nummers twee van de National League werd Pittsburgh Pirates met 8-0 verslagen.

De startende werpers hielden de eerste drie innings de slagploegen in toom, maar in de vierde inning brak Brandon Crawford de ban. De korte stop van de Giants sloeg de bal met drie man op de honken het veld uit voor een grand slam homerun.

Het antwoord van de Pirates bleef uit. Giants-werper Madison Bumgarner hoefde maar vier hits en een keer vier wijd toe te staan en stuurde en passant tien man met drie slag naar de kant. Brandon Belt sloeg het treffen vervolgens met drie binnengeslagen punten op slot.

Washington wacht

San Francisco, dat in 2010 en 2012 de World Series won, moet het nu in de play-offs van de National League opnemen tegen Washington Nationals. Een dag eerder greep Kansas City Royals de wildcard in de American League door Oakland Athletics te verslaan. De Royals treffen nu Los Angeles Angels.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl