Real wint, Liverpool onderuit

Real Madrid heeft zijn tweede wedstrijd in Groep B van de Champions League gewonnen. Op bezoek bij het Bulgaarse Loedogorets wisten de Spanjaarden pas in de tweede helft het verschil te maken: 1-2.

De Koninklijke kwam vroeg in de wedstrijd op achterstand door een treffer van Marcelinho die zwak verdedigen bij een hoekschop afstrafte. Even later kon Cristiano Ronaldo de stand weer op gelijke hoogte brengen, maar hij faalde vanaf de strafschopstip. De Portugees revancheerde zich echter voor die misser door later toch voor de gelijkmaker te zorgen. Dit keer schoot hij de makkelijk gegeven strafschop wel binnen.

Pas in de tweede helft wist de titelhouder de Bulgaarse verdediging op de knieën te krijgen. Invaller Karim Benzema tikte de bal na een voorzet van Marcelo binnen.

Liverpool verliest

FC Basel maakte het in het eigen Sankt-Jakob Park FC Liverpool knap lastig. Na een eerste helft zonder kansen kwam de thuisploeg pal na rust op 1-0: bij een corner kopte Skrtel op het eigen doel, Simon Mignolet redde, Marco Streller scoorde in de rebound.

The Reds lieten niet meer dan een paar kleine kansjes voor Raheem Sterling en Mario Balotelli noteren.