NOS VoetbalAangepast

Van Rhijn snapt niets van scheids

Ricardo van Rhijn voelde zich dinsdag na afloop van het duel tussen Ajax en Apoel Nicosia (1-1) in de Champions League benadeeld door de arbitrage. "Het was geen penalty", oordeelde hij.

"Ik kreeg de bal op mijn borst", aldus de rechtsback. "Hij (scheidsrechter Mazic, red.) had het beste zicht en liet ook nog seconden doorspelen. Het was niet de juiste beslissing, denk ik."

"Hadden moeten winnen"

De gelijkmaker kwam vlak na het doelpunt van Ajax. "Dat was jammer, want zo kwamen zij terug in de wedstrijd", zei Van Rhijn.

"Toch kregen we daarna ook voldoende kansen op een overwinning. Ik denk daarom ook dat we te weinig hebben gekregen. We hadden hier gewoon moeten winnen."

Het lukte niet bij Sigthórsson

Kolbeinn Sigthórsson was gevaarlijk, maar miste een aantal goede kansen op een doelpunt. En daar wordt hij toch op afgerekend. "Dat is soms wel irritant", zei de IJslander.

"Maar het moet ook een verplichting zijn als spits dat je altijd wil en moet scoren. Vandaag lukte dat niet. Volgende wedstrijd weer. We hadden het hier zeker moeten afmaken."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl