Valencia blijft in spoor Barça

Valencia heeft in de Primera División geen fout gemaakt in de uitwedstrijd bij Getafe. Door een 3-0 zege klom Valencia naar plek twee, op twee punten van koploper FC Barcelona. Sevilla heeft net als Valencia tien punten, maar een minder doelsaldo.

Paco Alcácer zette de ploeg van trainer Nuno al in de zevende minuut op voorsprong, nog geen kwartier later verdubbelde André Gomes de marge. In de tweede helft bepaalde Rodrigo vanaf de strafschopstip de eindstand.

Het eindsignaal zou Rodrigo echter niet halen nadat hij zijn tweede gele kaart kreeg.

Derde opeenvolgende zege

Voor Valencia betekent het de derde opeenvolgende zege. Ook tegen Málaga (3-0) en Espanyol (3-1) troffen de Valencianen drie keer doel. Tijdens de seizoensouverture werd er met 1-1 gelijkgespeeld tegen Sevilla.

Real Madrid is de nummer zeven, op zes punten van Barcelona.