NOS VoetbalAangepast

Bakkali ook niet meer bij Jong PSV

Zakaria Bakkali hoeft ook bij Jong PSV niet te rekenen op veel speeltijd. Nadat de 18-jarige Belg van de clubleiding al te horen had gekregen dat hij niet meer welkom was bij het eerste elftal, zal hij ook in de Jupiler League niet veel minuten mogen maken.

Volgens het Eindhovens Dagblad heeft PSV dat besloten naar aanleiding van het weigeren van contractverlenging. Bakkali hield de Eindhovenaren maandenlang aan het lijntje en dat moest hij eerder al bekopen met een overgang naar Jong PSV.

Aflopend contract

PSV maakte kenbaar dat het alleen nog een beroep doet op Bakkali wanneer er sprake is van "ongewone personele problemen". Het contract van Bakkali loopt in de zomer af, maar de kans is groot dat hij in de winterstop al zal vertrekken.

Bakkali maakte begin vorig jaar indruk bij PSV, maar kwam na de winterstop nauwelijks nog in actie. Desondanks wilden de Eindhovenaren zijn contract verlengen, maar daar ging Bakkali niet op in. Afgelopen zomer werd Bakkali in verband gebracht met Atlético Madrid, maar tot een overgang kwam het niet.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl