Atlético geeft winst uit handen

Atlético Madrid heeft twee punten verspeeld in de Primera División. De landskampioen boog een achterstand tegen Celta de Vigo om in een voorsprong, maar leverde die weer in. In Madrid werd het 2-2.

Celta nam in het stadion Vicente Calderón brutaal het voortouw. Pablo Hernández bracht de gasten na negentien minuten op 0-1. Miranda herstelde na een half uur het evenwicht, waarna Diego Godín nog voor rust de Madrilenen op 2-1 zette. Nolito benutte na rust namens Celta een strafschop en bepaalde daarmee de eindstand.

Atlético heeft door de remise acht punten na vier duels en staat tweede achter FC Barcelona. De Catalanen hebben nog een duel tegoed. Real staat na de 8-2 winst op Deportivo achtste.

Málaga CF speelde met 2-2 gelijk tegen RCD Espanyol. Na de 2-1 van Christian Stuani in de 88ste minuut maakte de Portugees Duda ver in blessuretijd met een vrije trap gelijk. Nordin Amrabat deed de tweede helft mee bij middenmoter Málaga.