NOS VoetbalAangepast

Zlatan: de Arena is altijd speciaal

Ajax-Paris Saint-Germain werd niet de verwachte galavoorstelling van Zlatan Ibrahimovic, maar evengoed keek de Zweed met plezier terug op het bezoek aan de club waar zijn internationale loopbaan begon. "Het is altijd fantastisch om terug te komen. Dit was alweer de derde keer, met steeds een ander team", zei Zlatan Ibrahimovic. "Hier begon het allemaal, dus dat is altijd speciaal."

De Zweed kon niet voorkomen dat Paris Saint-Germain tegen het eerste puntverlies aanliep in de Champions League. "Ajax speelde goed voetbal", vond Zlatan. "Dat wist ik, want het is de filosofie van de club. Ik denk dat we ze pijn hadden moeten doen, maar we maakten de kansen niet af."

Dat zijn ploeg de zege in de tweede helft uit handen gaf, is volgens hem geen reden tot zorg. "Een punt is een punt. Het is pas de eerste wedstrijd. Er komen er nog vijf en Ajax moet nog naar Parijs."

Behoort een terugkeer van Ajax ooit tot de mogelijkheden, werd hem tot slot gevraagd. Zlatan lachte zijn tanden bloot en zei: "Dat is een moeilijke vraag. Ik beloof dat ik ooit nog wel eens een wedstrijd zal bekijken. Op de tribune, dat wel."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl