NOS NieuwsAangepast

Auto's A58 gestald bij Zeelandhallen

Mensen die hun auto hebben achtergelaten op de A58 kunnen die gaan ophalen bij de Zeelandhallen in Goes. Hier staan zo'n 70 auto's, die daar door autobergingsbedrijven heen zijn gebracht.

Hoe laat de auto's opgehaald kunnen worden, kan Veiligheidsregio Zeeland nog niet zeggen. Voor vragen kunnen mensen bellen met telefoonnummer 0900-8844.

Verwachting

Inmiddels is een rijstrook van de A58 richting Vlissingen weer vrijgegeven. Hoe laat de weg aan de andere kant wordt vrijgegeven, is nog niet duidelijk.

De drie opvanglocaties zijn om 15.00 uur gesloten. "Daar werd nauwelijks meer gebruik van gemaakt", meldt een woordvoerster van de Veiligheidsregio.

Medeleven

Han Polman, commissaris van de Koning in Zeeland, heeft de festiviteiten rond Prinsjesdag in Den Haag voortijdig verlaten. Polman is op weg naar Zeeland en wil zijn medeleven betuigen: "Ik kan nu niet netwerkborrels gaan aflopen", zegt hij tegen het ANP.

Volgens Polman zijn de gebeurtenissen van vanochtend "onvoorstelbaar". "Zeeland heeft maar één snelweg en dat is de A58. En gezien de omvang en het aantal getroffenen is dit een afschuwelijk drama."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl