Milan wint bizar duel bij Parma

In de Serie A hebben AC Milan, AS Roma en Juventus ook hun tweede wedstrijd in winst omgezet. Milan boekte zijn zege in een wonderlijk duel bij Parma. Het werd 5-4.

Het regende niet alleen doelpunten, maar ook gele kaarten (10). Felipe (Parma) en Daniele Bonera (Milan) kregen er twee. Voor rust scoorden Giacomo Bonaventura, Keisuke Honda en Jérémy Menez (strafschop) voor Milan en Antonio Cassano voor Parma.

Het werd 2-3 door Felipe, 2-4 na een lange rush van Nigel de Jong en 3-4 door Alessandro Lucarelli. Menez loodste Milan in veilige haven met een hakballetje, waarna Milan-keeper Diego López zich kort voor tijd verslikte in een terugspeelbal van Mattia De Sciglio. Marco van Ginkel bleef op de bank bij Milan.

Voor de tweede keer 7-0

Internazionale haalde fors uit tegen Sassulo dat net als vorig seizoen met 7-0 werd verslagen. Mauro Icardi scoorde twee keer voor rust en een keer na de pauze. Pablo Osvaldo tekende voor twee doelpunten en ook Mateo Kovacic en Fredy Guarín vonden hun naam terug op het scorebord.

Ook AS Roma en Juventus zetten hun tweede wedstrijd in winst om. Zaterdag won Juve met 2-1 van Udinese en Roma met 1-0 bij Empoli.