NOS NieuwsAangepast

Limburgs stel lichtte hotels op

Een koppel uit Sittard is na weken in hotels te hebben geslapen zonder te betalen, opgepakt door de politie. Samen sliepen de 36-jarige man en zijn vriendin van 34 in hotels in Maastricht en Urmond. Met slimme smoesjes wisten ze telkens onder het betalen uit te komen.

In Maastricht had het stel een rekening openstaan van 9000 euro. Ze boekten luxe kamers waarin ze vervolgens uitgebreid gebruikmaakten van de roomservice. Ook dineerden ze op rekening in het restaurant van het hotel. Het hotel in Urmond zijn ze nog 3500 euro schuldig.

Meer aangiftes

De man liep afgelopen maandag tegen de lamp toen het hotel in Maastricht de boel niet meer vertrouwde. De eigenaar van het hotel waarschuwde de politie die het stel heeft aangehouden. De man blijft voorlopig vastzitten, heeft de rechter-commissaris vandaag besloten. Zijn vriendin is weer op vrije voeten, maar blijft wel verdachte.

De politie ontdekte dat de man niet alleen hotels heeft opgelicht. In de omgeving van Utrecht werd hij ook gezocht voor een taxirit van 1200 euro die hij niet heeft betaald. De politie onderzoekt of er nog meer aangiftes tegen de man zijn gedaan.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl