NOS VoetbalAangepast

Applaus voor Vermeer bij De Kuip

Kenneth Vermeer heeft zijn eerste applaus als Feyenoord-speler binnen. De doelman, die overkomt van rivaal Ajax, meldde zich vanochtend bij De Kuip. Hoewel een deel van de Feyenoord-aanhang sceptisch is over de komst van de Amsterdammer, kreeg hij bij een aantal andere supporters de handen op elkaar.

"Daar ben ik heel blij mee. Ik begrijp alle sentimenten die er leven. Maar ik moet voor mezelf kiezen", zegt Vermeer in een eerste reactie. "Feyenoord is een hartstikke mooie club en ik wil weer in beeld komen bij Oranje. Dat ik vanochtend applaus kreeg, is een mooi begin."

"Mulder maakt te weinig progressie"

De komst van de viervoudig international is een domper voor Erwin Mulder, de huidige eerste doelman van Feyenoord. Technisch directeur Martin van Geel: "Wij hebben gesproken met Erwin. We vinden dat hij te weinig progressie heeft gemaakt. Dat is de reden dat we Vermeer hebben aangetrokken."

Feyenoord haalde eerder al keeper Warner Hahn van FC Dordrecht. Omdat hij in Rotterdam derde doelman zou worden, verhuurt Feyenoord hem dit seizoen. De 22-jarige Hahn is zo goed als rond met PEC Zwolle, waar hij de naar Ajax-vertrokken Diederik Boer opvolgt.

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl