PSG ruim voorbij Saint-Etienne

Paris Saint-Germain heeft de competitiewedstrijd tegen Saint-Etienne met gemak gewonnen. Het werd 5-0 in Parijs, onder meer door drie treffers van Zlatan Ibrahimovic die terugkeerde van een blessure.

De thuisploeg kwam in de 24ste minuut op een 1-0 voorsprong door een ongelukkige eigen goal van Saint-Etienne keeper Stephane Ruffier, die een terugspeelbal niet goed aannam en zo de bal de goal in zag rollen. Ibrahimovic maakte kort voor rust de 2-0.

De Zweedse aanvaller scoorde in de 62ste minuut ook de 3-0, een minuut later was het Edinson Cavani die de 4-0 op het scorebord zette. De 5-0 kwam ook op naam van Ibrahimovic, die oog in oog met Ruffier rustig bleef.

Paris Saint-Germain heeft nu acht punten uit vier wedstrijden, twee punten minder dan koploper Bordeaux.