Arsenal niet langs Leicester City

Arsenal is er niet in geslaagd om te winnen in de uitwedstrijd bij Leicester City. De ploeg van manager Arsène Wenger speelde met 1-1 gelijk en kwam in de slotfase zelfs nog in de problemen.

In de eerste helft controleerde Arsenal de wedstrijd volledig en dwong het de thuisploeg in het defensief. Na twintig minuten opende Alexis Sánchez de score voor Arsenal, nadat de bal met wat geluk voor zijn voeten viel.

Snelle gelijkmaker

Lang konden de Londenaren niet van die voorsprong genieten, want twee minuten later scoorde Leicester City. Jeffrey Schlupp zette aan op de linkerflank en gaf een puntgave voorzet op spits Leo Ulloa die de bal hard binnen kopte.

In de tweede helft kreeg de thuisploeg een grote kans op de 2-1, maar Ulloa schoot in het zijnet, na een knappe individuele actie. Arsenal had in het laatste halfuur veel moeite met de thuisploeg. Aangemoedigd door het publiek, perste Leicester er een slotoffensief uit. Tot een doelpunt kwam het echter niet meer, waardoor beide teams met een punt genoegen moesten nemen.