NOS VoetbalAangepast

Di María: wilde niet weg bij Real

Ángel di María heeft nooit de intentie gehad om Real Madrid te verlaten. Dat stelt de nieuwbakken aanvaller van Manchester United in een open brief aan de fans van de Koninklijke.

"Helaas moest ik vertrekken, maar dat is nooit mijn bedoeling geweest", vertelt de 26-jarige Argentijn, die naar verluidt voor 75 miljoen euro naar de club van Louis van Gaal vertrok. "Er zijn veel leugens verspreid. Er zijn veel dingen waar ik waarde aan hecht, maar niets van dit alles heeft met mijn salaris te maken."

Kleedkamer

"Ik wilde blijven, ook na het winnen van La Décima", verzekert Di María. "Ik was bevoorrecht om een kleedkamer te delen met fantastische spelers. Ik denk dat dat de sleutel was tot het succes van de Tiende (Champions League-titel)."

"Ik voelde tijdens de (Spaanse) Supercup heel veel steun van het publiek in het Bernabéu. Dank jullie wel, nog altijd bezorgt het mij kippenvel. Er was geen beter moment denkbaar in wat, helaas, mijn laatste wedstrijd was."

Manchester United

Di María kijkt nu vooruit. "Ik hoop bij Manchester United, een van de grootste clubs ter wereld, nu alles te vinden waarnaar ik op zoek ben."

Deel artikel:

Advertentie via Ster.nl